VvE

Voor de schoonmaak van uw appartementen­complex, portiek, flat
of trappenhuis wanneer het ú uitkomt.
Dankzij jarenlange ervaring en betrokken medewerkers staan wij voor kwaliteit en snelle service.

  •  Betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf
  •  Vriendelijk en kwaliteit
  •  Vast aanspreekpunt
Vrijblijvend een offerte aanvragen
1
Bedrijfsgegevens
2
Dienstinformatie
Bedankt voor uw bericht
Uw aanvraag is verzonden

Schoon. VvE

Uw pand professioneel laten reinigen? Daily Cleaning staat voor een uitstekende dienstverlening. Onze schoonmakers beschikken over jaren ervaring om uw appartementencomplex, flat, portiek, algemene ruimtes of trappenhuizen efficiënt te reinigen. U kunt bij ons terecht voor de reguliere of dieptereiniging van de sanitaire ruimtes. Tevens is het mogelijk dat wij het vloeronderhoud uitvoeren in uw pand door bijvoorbeeld een speciale coating aan te brengen.

Voor de schoonmaakdiensten maken wij een schoonmaakplan met de werkzaamheden en frequentie. Daily Cleaning vindt het belangrijk dat al zijn klanten tevreden zijn. Grondig reinigen van bijvoorbeeld de portiek en het trappenhuis draagt bij aan het woonplezier. Een schoon en net gebouw, dat is fijn thuiskomen!

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Opgeruimd en netjes
  • Efficient en professioneel

Service. Daily Cleaning

Komt er een woning leeg te staan in het complex of flatgebouw en heeft u schoonmakers, verhuizers of klusjesmannen nodig? Daily Cleaning heeft de medewerkers in huis om u hierbij volledig te ontzorgen. U kunt denken aan het gebruiksklaar opleveren van een woning zodat de nieuwe bewoners direct kunnen intrekken. Onze medewerkers zijn flexibel en denken graag met u mee. Wij verzorgen onze diensten op verschillende locaties in provincie Noord-Holland in onder andere de steden: Amsterdam, Purmerend en de regio Zaanstreek Waterland. Bent u geïnteresseerd in schoonmaak- of onderhoudsdienst door een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier

Vragen?

Bedankt voor uw bericht
Uw vraag is verzonden

Binnen 24 uur een schoonmaker op locatie

Bekijk onze top schoonmaakdiensten in Zaandam

Schoonmaak afspraak online

Bedankt voor uw bericht
Uw aanvraag is verzonden

Daily Cleaning biedt
de volgende garanties

Daily Cleaning heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in de schoonmaak en renovatie, wij zijn groot geworden door onze flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

Schoon en opgeruimd

Wanneer u kiest voor Daily Cleaning, kiest u voor échte service. Wij stellen uw belangen voorop.

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op uw wensen af en servicegericht aan het werk voor het beste resultaat.

× Hoe kan ik u helpen?