Horeca

Voor de schoonmaak van uw hotel, restaurant of café wanneer het ú uitkomt.
Dankzij jarenlange ervaring en betrokken medewerkers
staan wij voor kwaliteit en snelle service.

  •  Betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf
  •  Vriendelijk en kwaliteit
  •  Vast aanspreekpunt
Vrijblijvend een offerte aanvragen
1
Bedrijfsgegevens
2
Dienstinformatie
Bedankt voor uw bericht
Uw aanvraag is verzonden

Schoon. Hotel, restaurant, café

Nieuwe gasten en bezoekers worden hartelijk verwelkomd in een blinkend schone ruimte. De schoonmakers van Daily Cleaning gaan hygiënisch en grondig te werk. Hygiëne en horeca zijn onlosmakelijk verbonden. Voor een verfrissend en schoon resultaat kunt u bij ons terecht.

Daily Cleaning is een expert in het schoonmaken van hotelkamers, Bed&Breakfasts (B&Bs) en hostels. Onze schoonmakers reinigen de sanitaire voorzieningen en ook de keuken wordt niet vergeten. De schoonmaakdiensten voeren wij uit op het moment dat het ú en uw gasten uitkomt. Als professioneel schoonmaakbedrijf vinden wij het belangrijk dat u en uw gasten tevreden zijn. Staat uw accommodatie er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Het is van groot belang dat er in de horeca hygiënisch wordt gewerkt. Bij Daily Cleaning hoeft u hier zich geen zorgen over te maken. Onze schoonmakers zijn professioneel en reinigen uw café of restaurant met grote aandacht voor hygiëne. Wij reinigen onder andere uw groot- of restaurantkeuken, bar, sanitaire ruimtes, tafels en stoelen. Daarnaast is het mogelijk om een dieptereiniging keuken of dieptereiniging sanitair uit te voeren. Wij zijn actief in provincie Noord-Holland in steden als Amsterdam, Heemstede en Zaandam.

  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Opgeruimd en netjes
  • Efficient en professioneel

Service. Daily Cleaning

De verwachting van klanten willen wij overtreffen en daarom bieden wij de beste service. Er wordt extra aandacht gegeven aan de keuken en sanitaire ruimte en ook de kleinste vlekken ontkomen niet uit ons zicht. Heeft u een nieuwe boeking of staat er een bedrijfsfeest op de planning en moet er op korte termijn schoongemaakt worden? Wij staan klaar voor u en uw bezoekers en kunnen op dezelfde dag op locatie zijn. Alle dagen van de week staan wij paraat om uw hotel, restaurant, café of sportcentrum weer spic en span te maken! Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen?

Bedankt voor uw bericht
Uw vraag is verzonden

Binnen 24 uur een schoonmaker op locatie

Bekijk onze top schoonmaakdiensten in Zaandam

Schoonmaak afspraak online

Bedankt voor uw bericht
Uw aanvraag is verzonden

Daily Cleaning biedt
de volgende garanties

Daily Cleaning heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in de schoonmaak en renovatie, wij zijn groot geworden door onze flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

Schoon en opgeruimd

Wanneer u kiest voor Daily Cleaning, kiest u voor échte service. Wij stellen uw belangen voorop.

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op uw wensen af en servicegericht aan het werk voor het beste resultaat.

× Hoe kan ik u helpen?