Over ons

  •  Professioneel schoonmaakbedrijf
  •   Eigen gespecialiseerde schoonmakers in dienst
  •   Vriendelijke en kwaliteit

Daily Cleaning

Na jaren werkzaam te zijn in de schoonmaakbranche is Daily Cleaning| Daily Renovation in 2016 opgericht. Daily Cleaning | Daily Renovation is een jong familiebedrijf gevestigd in Zaandam. Wij zijn voornamelijk werkzaam in provincie Noord-Holland. Onze werkzaamheden zijn onder meer gericht op het schoonmaken en reinigen van productieruimtes, horeca, kantoren, hotels, VvE’s en woningen. Naast het leveren van onze schoonmaakdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor specialistische reiniging en onderhoud- en renovatie diensten. Sinds de start hebben wij ons ingezet om onze diensten aan te bieden met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding.

  • Altijd servicegericht
  • Professioneel en vakbekwaam
  • 24/7 bereikbaar

Daily Renovation

Bij Daily Cleaning | Daily Renovation staan klanttevredenheid en betrokken medewerkers hoog op de agenda. Wij stellen een plan op en kiezen de meest effectieve aanpak. Geen enkele opdracht is hetzelfde en daarom leveren wij maatwerk. Laat u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Voor dienstverlening op korte of lange termijn, moet u bij ons zijn! Wij hebben vertrouwen in de kundigheid van onze medewerkers en dat vertrouwen stralen zij naar u uit. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent.

Renovatie en schoonmaak in Zaandam

Bij schoonmaakbedrijf Daily Cleaning kunt u erop vertrouwen dat onze schoonmakers hun afspraken nakomen, een afspraak is namelijk ook echt afspraak. De professionele schoonmakers zorgen dankzij hun kennis en ervaring voor een schoon en verbluffend resultaat. Bij Daily Cleaning hebben wij vaste aanspreekpunten en houden wij de communicatielijnen kort om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Afspraak online

Bedankt voor uw bericht
Uw aanvraag is verzonden

Daily Cleaning biedt
de volgende garanties

Daily CLeaning heeft jarenlange ervaring en deskundigheid in de schoonmaak en renovatie, wij zijn groot geworden door onze flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.

Schoon en opgeruimd

Wanneer u kiest voor Daily Cleaning, kiest u voor échte service. Wij stellen uw belangen voorop.
accusantium doloremque laudantium totame

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op uw wensen af en servicegericht aan het werk voor het beste resultaat.
accusantium doloremque laudantium totame

× Hoe kan ik u helpen?